Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Najlacnejšie kancelárie v meste Lučenec

Ulica: Fiľakovská
Obec: Lučenec
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
1 €/mesiac
Dohodou

Popis nehnuteľnosti

Royal Royal ponúka na prenájom kancelárie od 20m2 do 80m2.  Ide o administratívnu budovu na okraji mesta s bezproblemovým parkovaním pred samotnou budovou. Samotné kancelárie rôzných výmer sa nachádzajú na prízemí a prvom poschodí administratívnej budovy. Máte jedinečnú príležitosť si prenajať kancelárie aké potrebujete. Niektoré kancelárie sa ponúkajú zariadené. Na každom poschodí nájdeme sociálne zariadenia . Vo väčšine kancelárii sa nachádzajú umývadla . 

Samotná administratívna budova je na okraji mesta takže kanceárie sú vhodné ako sídla firiem poprípade call centra, alebo pre niekoho kto nepotrebuje byť videný. 

Cena kancelárii je dohodou, čo je veľká výhoda. Treba prísť pozrieť a uvidíte. Celý objekt je oplotený s rampou. Nieje problém ani vjazd pre dodávky poprípade väčšie autá . 

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0911543996 poprípade mailom: office@royalreal.sk

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
15 m2
Počet podlaží:
2
Parkovanie:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Inžinierske siete:
áno
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Pozrieť na mape